The Hotel Brussels

Details

Venue Website:

Hoog boven de skyline van Brussel staat The Hotel Brussels, gelegen aan de Waterloolaan, de smaakvolle Brusselse winkelstraat: de ideale plek om te winkelen in Brussel maar ook om te ontsnappen aan de drukte van de stad en uzelf wat rust te gunnen.

Vaak geprezen om de perfecte service, elegant ingerichte kamers en levendige atmosfeer, nodigt The Hotel Brussels u uit om te genieten van het spectaculaire panorama vanuit het iconische gebouw, zowel tijdens een business meeting als gedurende een welverdiende verwenbeurt in de spa.

The Hotel in Brussel is ideaal gelegen in het centrum van de stad en bevindt zich slechts op enkele minuten stappen van belangrijke bezienswaardigheden: de befaamde Louizalaan in de Louizawijk, de historische Grote Markt en het Europees Parlement.

Location

Address:
Boulevard de Waterloo 38, Brussels, 1000, Belgium

Crowne Plaza Brussels – Le Palace

Details

Venue Phone: +32 (0)2-2036200

Venue Website:

Crowne Plaza -Le Palace is close to everything Brussels has to offer when you stay in this centrally located hotel. It is located across the road from the city’s main shopping area, near the chief monuments and historic sites, and just four metro stops away from the European Union buildings. Brussels is also a major European economic hub, making it easy to do business here.

Location

Address:
Rue Gineste 3, 1210, Brussels