VERHUIZEN NAAR BRUSSEL

VOOR NEDERLANDERS DOOR NEDERLANDERS

Expatica - Getting started

Expatica levert gespecialiseerde middelen voor mensen die in het buitenland wonen, zoals een expat online dating site, werk en huisvesting, een gratis Vraag het de expertdienst. Tevens zijn er diensten om discussies te voeren, evenementen op te zoeken en advertenties te plaatsen.

Lees meer

Huis zoeken

HImmoweb werd in 1996 opgericht en is tot op heden de onbetwiste leider op de Belgische vastgoedmarkt voor het verkopen of verhuren van: huizen, appartementen, bouwgronden, garages, kantoren, handelspanden, bedrijfspanden, nieuwbouwhuizen -en appartementen.
Immoweb maakt deel uit van de Duitse mediagroep Axel Springer Digital Classifieds. Bekende internetsites zoals seLoger.com (Franse vastgoedsite), Totaljobs.com en Stepstone.com (internationale jobsites), en Immonet.de (Duitse vastgoedsite) maken ondermeer deel uit van deze groep.

Lees meer

B in Brussels – Nederlands relocation bedrijf

Verhuizing naar een nieuw land is altijd erg spannend, maar kan ook heel stressvol zijn. Je weet niet hoe de dingen werken in het land waarnaar u verhuist. Hoe is het leven in de nieuwe bestemming? Wat voor soort huisvesting beschikbaar is. Wat is de beste school voor uw kind? Hoe ga je nieuwe mensen ontmoeten? Al deze en nog veel meer vragen worden spinnen rond je hoofd.

B in Brussel diensten zullen een belangrijke rol spelen in de ondersteuning die u krijgt tijdens en na uw verhuizing naar het buitenland. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar huisvesting en het juiste schoolsysteem, in het omgaan met de formaliteiten en het helpen om uw nieuwe sociale leven zo snel en soepel mogelijk te starten.

Lees meer

Wonen in Brussel

Heeft u informatie nodig over huren, kopen, premies en tegemoetkomingen in het Brusselse gewest, dan bent u aan het juiste adres. Wonen in Brussel weet er meer over.
De rustige Begijnhofwijk, de volkse Marollen, het landelijke Neerpede, het chique Fort Jaco, … het is maar een kleine greep uit de vele diverse woonwijken die Brussel rijk is. Wilt u er meer over weten of bent u op zoek naar die plek waar u graag zou willen wonen? Wonen in Brussel helpt u op weg.

Lees meer

NEDERLANDSE AMBASSADE

IN BELGIË

Nederlandse ambassade te Brussel

Zaken doen in België? De Nederlandse ambassade in Brussel helpt u graag op weg. De economische afdeling ondersteunt Nederlandse MKB-bedrijven op diverse manieren bij hun entree of bij hun activiteiten op de Belgische markt.

Lees meer

Voor consulaire zaken

De Nederlandse Ambassade in Brussel behartigt de belangen van de Nederlandse regering in België. Ook de bescherming en behartiging van de belangen van Nederlanders die voor kortere of langere tijd in België verblijven, behoort tot de taken van de ambassade.

U vindt op deze website informatie over de ambassade, over Nederland en over België. Tevens biedt de website toegang tot relevante links over bijvoorbeeld Nederlands-Belgische samenwerking, onderwijs en cultuur. Mocht u de informatie die u zoekt hier niet aantreffen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer

NAAR SCHOOL

OM EEN OPLEIDING TE VOLGEN

NIEUWS EN AGENDA

ACTIVITEITEN OM HEEN TE GAAN

Brussel Nieuws

Brusselnieuws.be is een publicatie van de vzw Brussel Deze Week, die ook de stadskrant BDW en het uitmagazine Agenda uitgeeft. De nieuwssite werkt nauw samen met de regionale tv-zender tvbrussel en de stadsradio FM Brussel. Het nieuwsportaal bundelt de krachten van deze media, maar gaat zelf op zoek naar het nieuws uit de stad. brusselnieuws.be informeert dagelijks over het leven en de actualiteit in de hoofdstad, zowel in tekst, beeld als geluid.

Lees meer

Brussel Agenda

agenda.be is een initiatief van VisitBrussels gerealiseerd in samenwerking en met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Lees meer