VERHUIZEN NAAR BRUSSEL

VOOR NEDERLANDERS DOOR NEDERLANDERS

Expatica - Getting started

Expatica levert gespecialiseerde middelen voor mensen die in het buitenland wonen, zoals een expat online dating site, werk en huisvesting, een gratis Vraag het de expertdienst. Tevens zijn er diensten om discussies te voeren, evenementen op te zoeken en advertenties te plaatsen.

Lees meer

Wonen in Brussel

Heeft u informatie nodig over huren, kopen, premies en tegemoetkomingen in het Brusselse gewest, dan bent u aan het juiste adres. Wonen in Brussel weet er meer over.
De rustige Begijnhofwijk, de volkse Marollen, het landelijke Neerpede, het chique Fort Jaco, … het is maar een kleine greep uit de vele diverse woonwijken die Brussel rijk is. Wilt u er meer over weten of bent u op zoek naar die plek waar u graag zou willen wonen? Wonen in Brussel helpt u op weg.

Lees meer

Metris Immo

Nederlandstalige vastgoedmakelaar in Brussel

https://metris.immo/nl/

Immoweb

Immoweb werd in 1996 opgericht en is tot op heden de onbetwiste leider op de Belgische vastgoedmarkt voor het verkopen of verhuren van: huizen, appartementen, bouwgronden, garages, kantoren, handelspanden, bedrijfspanden, nieuwbouwhuizen -en appartementen.
Immoweb maakt deel uit van de Duitse mediagroep Axel Springer Digital Classifieds. Bekende internetsites zoals seLoger.com (Franse vastgoedsite), Totaljobs.com en Stepstone.com (internationale jobsites), en Immonet.de (Duitse vastgoedsite) maken ondermeer deel uit van deze groep.

Lees meer

Bankzaken: KBC Brussels

Heeft u informatie nodig over bankzaken? Onze partner KBC Brussels biedt een handige website speciaal voor expats. Hier vindt u allerlei informatie over bankzaken, verzekeringen etc.

Lees meer

NEDERLANDSE AMBASSADE

IN BELGIË

Nederlandse ambassade te Brussel

Zaken doen in België? De Nederlandse ambassade in Brussel helpt u graag op weg. De economische afdeling ondersteunt Nederlandse MKB-bedrijven op diverse manieren bij hun entree of bij hun activiteiten op de Belgische markt.

Lees meer

Voor consulaire zaken

De Nederlandse Ambassade in Brussel behartigt de belangen van de Nederlandse regering in België. Ook de bescherming en behartiging van de belangen van Nederlanders die voor kortere of langere tijd in België verblijven, behoort tot de taken van de ambassade. U vindt op deze website informatie over de ambassade, over Nederland en over België. Tevens biedt de website toegang tot relevante links over bijvoorbeeld Nederlands-Belgische samenwerking, onderwijs en cultuur. Mocht u de informatie die u zoekt hier niet aantreffen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer

NAAR SCHOOL

OM EEN OPLEIDING TE VOLGEN

Onderwijsaanbod

Gemeenschapsonderwijs

Brussels Nederlandstalig onderwijs begrijpen

NIEUWS EN AGENDA

ACTIVITEITEN OM HEEN TE GAAN

Brussel Nieuws

Brusselnieuws.be is een publicatie van de vzw Brussel Deze Week, die ook de stadskrant BDW en het uitmagazine Agenda uitgeeft. De nieuwssite werkt nauw samen met de regionale tv-zender tvbrussel en de stadsradio FM Brussel. Het nieuwsportaal bundelt de krachten van deze media, maar gaat zelf op zoek naar het nieuws uit de stad. brusselnieuws.be informeert dagelijks over het leven en de actualiteit in de hoofdstad, zowel in tekst, beeld als geluid.

Lees meer

Brussel Agenda

agenda.be is een initiatief van VisitBrussels gerealiseerd in samenwerking en met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Lees meer