• 30 May 2017
    19:00 - 21:30
Wij nodigen u graag uit voor onze volgende DNB Netwerkborrel.
Deze vindt plaats op dinsdag 30 mei vanaf 19.00u. U bent van harte welkom op een schitterende locatie in Brussel. 

Adres:

The Hotel
Waterloolaan 38, 1000 Brussel

Voorkom een wachtrij en betaal hier gemakkelijk online!
De entree voor de Netwerkborrel, inclusief alle consumpties en hapjes, bedraagt 15 euro.

Spreker: Jean-Paul Wijers

Tijdens deze Netwerkborrel hebben we een heel andere spreker. Protocol-expert Jean-Paul Wijers, oprichter en directeur van Protocolbureau bv, zal ons meer vertellen over het belang en de toekomst van protocol in de 21e eeuw. Een zeer relevant onderwerp, ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander dineerden eind april bijvoorbeeld nog 150 Nederlanders met de Koning in het Paleis op de Dam. Hoe werkt dat precies? Jean-Paul Wijers legt uit waar je aan moet denken bij de organisatie van zo’n evenement.

Venue:  

Venue Website:

Address:
Boulevard de Waterloo 38, Brussels, 1000, Belgium

Description:

Hoog boven de skyline van Brussel staat The Hotel Brussels, gelegen aan de Waterloolaan, de smaakvolle Brusselse winkelstraat: de ideale plek om te winkelen in Brussel maar ook om te ontsnappen aan de drukte van de stad en uzelf wat rust te gunnen.

Vaak geprezen om de perfecte service, elegant ingerichte kamers en levendige atmosfeer, nodigt The Hotel Brussels u uit om te genieten van het spectaculaire panorama vanuit het iconische gebouw, zowel tijdens een business meeting als gedurende een welverdiende verwenbeurt in de spa.

The Hotel in Brussel is ideaal gelegen in het centrum van de stad en bevindt zich slechts op enkele minuten stappen van belangrijke bezienswaardigheden: de befaamde Louizalaan in de Louizawijk, de historische Grote Markt en het Europees Parlement.