• BusinessBorrel 10 februari 2015
    10 February 2015
    20:00 - 23:00
    - Netwerkbijeenkomst voor Nederlanders in en rond Brussel

De BusinessBorrel is Dutch Network Brussels’ zakelijke netwerkborrel.

Op 10 februari zijn wij bijzonder vereerd met de komst van eregast en gastspreker Luc de Baets. Dat is de nieuwe General Manager van Albert Heijn België na meer dan elf jaar deel uitgemaakt te hebben van de directie van Albert Heijn Nederland. Voor zijn carrière bij Albert Heijn was Luc de Baets verantwoordelijk voor HR bij Endemol en de Vendex KBB Speciaalzaken Groep.

Zijn professionele carrière startte bij het Nederlands Korps Mariniers, waarvoor hij zowel in binnen- als buitenland werkzaam is geweest. Luc De Baets is geboren in Sluis en is afgestudeerd als bedrijfskundige in Groningen. Hij zal ons onderhouden over de groei van Albert Heijn in Vlaanderen.

Bitterballen en andere borrelhapjes zullen wederom niet ontbreken. De BusinessBorrel zal bovendien muzikaal worden omlijst door het bekende jazz-ensemble van Zongora Events

De entree voor de BusinessBorrel, inclusief alle consumpties en hapjes, bedraagt 15 euro. Bij de online inschrijving kunt u direct electronisch betalen of ervoor kiezen contant te betalen aan de deur. U ontvangt (binnen 24 uur) per email een e-ticket als inschrijvingsbewijs én factuur. Er ligt een naambadge voor u klaar bij aankomst. U kunt tot het laatste moment online bestellen.

Graag tot ziens op de BusinessBorrel!

Venue:  

Venue Website:

Address:
Aarlenstraat 20, Brussel, 1050, Belgium